Σε «κόμματα με αξιοπρέπεια» και «αποκόμματα» χώρισε την Αριστερά ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας. Τον χαρακτηρισμό «κόμμα με αξιοπρέπεια» τον επιφύλαξε στον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν κατέθεσε υπόμνημα για να μην επιτραπεί η συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές. 

«Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιοπρέπεια, με τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσαν υπόμνημα. Έχει αξιοπρέπεια και είναι καλό» είπε ο Βασίλης Στίγκας στη Βουλή, ο οποίος προκάλεσε την οργή της Όλγας Γεροβασίλη η οποία εκείνη την ώρα προήδρευε στη συνεδρίαση και μάλλον δεν θα αισθάνθηκε πολύ άνετα με το κομπλιμέντο.

Ο Βασίλης Στίγκας χαρακτήρισε «αποκόμματα» τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς και διαπληκτίστηκε με την Όλγα Γεροβασίλη επειδή, όπως είπε, δεν αντέδρασε στον χαρακτηρισμό «χουντικός» που του αποδόθηκε. «Για πολιτικούς λόγους δεν παρεμβαίνω, για υβριστικούς παρεμβαίνω» απάντησε ο Όλγα Γεροβασίλη. 

«Είναι υβριστικό το απόκομμα; Ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, πείτε το κι έτσι. Αλλά προφανώς αυτοί που κάνουν τους αγώνες έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Δημοκρατία» είπε,