Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο στο τερέν της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά τα ηνία της αντιπαράθεσης ανέλαβε ο Πέτρος Παππάς, υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε ανοιχτά στην Όλγα Γεροβασίλη. Συγκεκριμένα ο βουλευτής από την τηλεόραση του Mega παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αποτυχημένο κόμμα, ωστόσο μας χάρισε μια στιγμή γέλιου υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να το αλλάξει μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα, κοινώς η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος: «Η πλειοψηφία του κόσμου τον Στέφανο Κασσελάκη θέλει, για να αλλάξει αυτό το κόμμα που λειτουργεί αποτυχημένα. Και καταλήγουν στην Κεντρική Επιτροπή να διώχνουν τον Κασσελάκη». 

Μάλιστα ο Πέτρος Παππάς κάλυψε πλήρως τον έκπτωτο πρόεδρο για το Πόθεν Έσχες, υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να καταθέσει Πόθεν Έσχες για την προεδρία του κόμματος, απλά να δημοσιοποιήσει την περιουσία του και ότι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να μην επιτραπεί η υποψηφιότητα του. Σημειώνεται ότι καρφιά για το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη έριξε μέχρι και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι το δικό του είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ενώ για τον έκπτωτο πρόεδρο δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Ωστόσο όταν έφτασε στην Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φανέρωσε το πραγματικό του μένος. 

Αδιανόητη προγραφή της Γεροβασίλη 

Ο Πέτρος Παππάς υποστήριξε ότι η Όλγα Γεροβασίλη πριν λίγες ημέρες προχώρησε σε μια «αδιανόητη προγραφή», όπως χαρακτηριστικά το ανέφερε, ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη, επειδή ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία στον έκπτωτο πρόεδρο να εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ρώτησε γεμάτος ένταση: «Τι εννοεί η κυρία Γεροβασίλη; Θα του πάρει την ελληνική ιθαγένεια;». Το πάνελ παρενέβη εκείνη τη στιγμή, για να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για ρητορικό ερώτημα, λόγω της έντασης του βουλευτή, ωστόσο ο τελευταίος συνέχισε να λέει με έμφαση για την Όλγα Γεροβασίλη: «Αυτά είναι ντροπιαστικά πράγματα. Αυτά τα πράγματα είναι κατάπτυστα. Εκστομίζονται τέτοια πράγματα από μια έμπειρη πολιτικό; Γελάει ο κόσμος, εξοργίζεται ο κόσμος για την ακρίβεια». Η επίθεση του Πέτρου Παππά κατά της Όλγας Γεροβασίλη ήταν ιδιαίτερα άγρια και με ένταση, ιδίως για δύο στελέχη, τα οποία υποτίθεται βρίσκονται κάτω από το ίδιο κόμμα. Είναι βέβαιο ότι η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα αφήσει αναπάντητες τις προσβολές και την άγρια επίθεση εις βάρος της.