Νέο πεδίο αντιπαράθεσης στην εσωκομματική κόντρα που μαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε η δήλωση, το πρωί, της Όλγας Γεροβασίλη ότι δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία και ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης».

Ο Στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, σε ανάρτησή του, γράφει χαρακτηριστικά: «Είναι ικανοί για τα πάντα. Και "τα πάντα" σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό».

Η ανάρτηση

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Αυτά τα "θα κάνω τα πάντα για να μην εκλεγεί" και "δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα" μην τα παίρνετε για αστείο.

Είναι ικανοί για τα πάντα.

Και "τα πάντα" σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό».

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στηρίχθηκε, δόθηκε χρόνος, δόθηκαν ευκαιρίες, έγιναν σχέσεις». Τόνισε δε πως «δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όλων που στηρίζουν τον Κασσελάκη, που συχνά είναι οπαδικός και έχει στοιχεία ακροδεξιάς». «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείσα για το αν θα παραμείνει στο κόμμα αν τελικά εκλεγεί, αντέστρεψε το ερώτημα λέγοντας: «Αν χάσει ο κ.Κασσελάκης, θα μείνει; Αυτοί που τον υποστηρίζουν θα μείνουν;» και είπε για τον εαυτό της πως πρόκειται για «δύσκολες απαντήσεις».