Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επέστρεψε από τις πολυήμερες διακοπές του στο εξωτερικό, επέλεξε να επισκεφτεί την Άρτα, την εκλογική περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη και μάλιστα την ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβητούν, ότι αυτός υποτίθεται έχει τον κόσμο με το μέρος του, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη. Η πρώην υπουργός σε ανάρτησή της του καταλόγισε αδυναμία και ανασφάλεια.

Φυσικά από αυτήν τη νέα κόντρα δεν μπορούσε να μείνει εκτός ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος με ένα ειρωνικό σχόλιο απάντησε στην ανάρτηση της πρώην αντιπροέδρου της Βουλής. Ο γνωστός στιχουργός, παραθέτοντας την ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη, γράφει γεμάτο νόημα ότι έπρεπε να είναι και η πρώην υπουργός στην Άρτα για να κεράσει στον Στέφανο Κασσελάκη δηλητήριο. Ο Νίκος Μωραΐτης υποστηρίζει ότι πλέον δεν στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη διότι τον απογοήτευσε, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί σε κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εναντιώνεται στον έκπτωτο πρόεδρο. 

Ακολουθεί η ανάρτηση Μωραΐτη:

«Έξαλλη είμαι! Μα να έρθει στην πόλη μου και να μην είμαι εκεί να τον τρατάρω ένα κώνειο, ένα κυάνιο, μία στρυχνίνη, κάτι για το καλό… Φιλόξενοι άνθρωποι είμαστε»