Με τη χαρακτηριστική φράση «εγώ ο δεξιός, αυτό που περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά ούτε στον εχθρό μου» τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας μάλιστα τον πρώην πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη «μεγάλο stand up comedian».

«Εμένα δεν μου αρέσει ο Κασσελάκης; Είναι φανταστικός, stand up comedian μεγάλος» είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας στο Action 24 και αναρωτήθηκε «φαντάζεσαι τον Κασσελάκη πρωθυπουργό;». Διευκρίνισε δε, σε σχετική παρατήρηση, ότι δεν διακωμωδεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά διαπιστώνει. «Δεν διακωμωδώ, διαπιστώνω. Να το πω ανάποδα, φαντάζεστε τον Πολάκη πρωθυπουργό; Να είμαστε όλοι στα γκούλαγκ, δεν το φαντάζομαι», είπε ο υπουργός.

«Εγώ δεν θέλω να είναι μόνη της η ΝΔ. Σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κάποιος άλλος αντίπαλος του Μητσοτάκη πρωθυπουργίσιμος», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Με αφορμή δε τις εκλογές στην Αυστρία, παρατήρησε ότι «η Ευρώπη περνάει μια περίοδο δεξιάς στροφής. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεξιότερος του ΣΥΡΙΖΑ προ 10 ετών». «Όταν ξεκινάει ο πολιτικός άξονας να πηγαίνει δεξιότερα, ένα κομμάτι θα φεύγει από τα δεξιά κόμματα και θα κινείται δεξιότερα. Ο πληθωρισμός, η ακρίβεια, ο παρατεταμένος πόλεμος στην Ουκρανία στρέφει ορισμένους προς τα δεξιότερα, δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Μητσοτάκης» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.