«Αν είναι δυνατόν να προστατεύουν σε αυτή την ακραία συκοφαντική του συμπεριφορά τον Παύλο Πολάκη», διαμηνύει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας αιχμές για την κάλυψη προς τον «Αψύ Σφακιανό» από ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση και Σπαρτιάτες, οι οποίοι ενεργώντας μικροπολιτικά ψήφισαν «Παρών» στην άρση ασυλίας του. 

Ειδικότερα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον βουλευτή και υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του τελευταίου για μαύρα χρήματα εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε από τη Novartis και την συζήτηση σήμερα στη βουλή για την άρση της ασυλίας του

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει στην ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Γεωργιάδης: Για αυτή την ανάρτηση του @pavpol2222, που με κατηγορεί ότι πήρα 2.200.000€ μαύρα χρήματα από τη Novartis και ότι ο Εισαγγελεύς που υπέγραψε την πράξη Αρχειοθετήσεώς μου, ο κ. Καψιμάλης είναι διεφθαρμένος κλπ., κατέθεσα μήνυση στον κο Πολάκη.

Κάποτε στη συκοφαντία και στη χυδαιότητα πρέπει να μπει ένα όριο.
Με έψαξε η κα Τουλουπάκη επί ΣΥΡΙΖΑ 3 χρόνια και ο κος Καψιμάλης επί ΝΔ άλλον έναν χρόνο.
Κανένας τους δεν βρήκε τίποτε επιλήψιμο εναντίον μου και ούτε καν αποχρώσες ενδείξεις, ώστε να μου ασκηθεί Δίωξη.
Προσέξτε, ούτε η κα Τουλουπάκη μου άσκησε Δίωξη.
Τελικά, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι οι εναντίον μου κατηγορίες ήταν ανάξιες λόγου.

Αντί αυτή η κρίση να θέσει τέρμα στην κατασυκοφάντησή μου, αντιθέτως οι πολιτικοί μου αντίπαλοι συνέχισαν, κατηγορώντας και τους Δικαστικούς Λειτουργούς.

Κάποτε πρέπει επιτέλους στη συκοφαντία να μπει ένα όριο.
Σήμερα, ο κος Πολάκης ήρθε στην αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που εξετάζει το αίτημα άρσης της ασυλίας του στη μήνυσή μου και φυσικά δεν είχε το θάρρος να ζητήσει την άρση της ασυλίας του.
Μέχρι εδώ όλα αναμενόμενα.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο όμως, ήταν η στάση του
@pasok
για μία υπόθεση από την οποία υπέφερε και το ΠΑΣΟΚ και είχε έως και πρώην Πρόεδρό του ψευδώς εμπλεκόμενο, ο οποίος επίσης αρχειοθετήθηκε, και ενώ την Άρση Ασυλίας Πολάκη υπερψήφισαν εκτός από τη ΝΔ και η
@pl_eleftherias
και η «Νίκη» και οι «Σπαρτιάτες» και η «Ελληνική Λύση» , το ΠΑΣΟΚ συντάχθηκε με τον
@syriza_gr
στο Παρών!

Αν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να προστατεύει σε αυτή την ακραία συκοφαντική του συμπεριφορά τον Παύλο Πολάκη.
Και δη σε θέμα που το ίδιο έχει καταγγείλει ως σκευωρία κλπ.

Πραγματικά, έμεινα άναυδος και λυπήθηκα ειλικρινά και ανθρώπινα.

Στην Ολομέλεια θα εξηγήσω στους συναδέλφους μου βουλευτές τί συκοφαντία υφίσταμαι, ακόμη και μετά τη Δικαίωσή μου από τη Δικαιοσύνη και το γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η πολιτική μας αντιπαράθεση να μας οδηγήσει σε τέτοιο βούρκο.

Δείτε την ανάρτηση