Κάθε εμφάνιση ή τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη «ερεθίζει» τόσο τον αντιπολιτευόμενο Τύπο όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον (δήθεν διεγραμμένο) Παύλο Πολάκη. Ο υπουργός Υγείας βέβαια δεν «μασάει» και σχολιάζει τα πάντα. Το αυτό έκανε και με την επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο «Χ», στέκεται ιδιαίτερα στην περίπτωση μίας κυρίας, η οποία βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο ώστε να διαμαρτυρηθεί. Οπως αναφέρει, η εν λόγω κυρία φώναζε καθώς «της είχαν δώσει έναν μήνα αναμονή για μία αξονική» και αφού την κάλεσε στη σύσκεψη και η ίδια αποδέχθηκε την πρόσκληση, στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, «με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι».

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας γράφει: «Ο πρώην δήμαρχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει δημόσιο κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις κ.λπ., μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (της είχαν δώσει 1,5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα). Την κάλεσα μέσα στη σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος, όπως θα δείτε στις φωτό, με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι… αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό ο Παύλος Πολάκης να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με ‘‘απεχθάνονται’’ στη Λέρο… αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο…».