Άσχετο από πολιτική και άτομο που «πετάει μαργαριτάρια» κάθε φορά που μιλάει χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης

Σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος στην πολιτική. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα δημιούργημα κάποιας καλής διαφημιστικής εταιρείας. Αν κατορθώσει την Κυριακή να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό είναι δικό τους θέμα. Αλλά πολιτικά, όποτε μιλάει πετάει και ένα μαργαριτάρι». Πρόσθεσε επίσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης «ως σπρίντερ απεδείχθη εξαιρετικά ταλαντούχος. Όμως η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για το βίντεο στο οποίο ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στο brain drain ως λύση για τα προβλήματα της Ελλδας. «Μας εξηγούσε πόσο ευλογία για την Ελλάδα είναι το brain drain, δηλαδή η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό. Να υπενθυμίσω ότι η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, των παιδιών μας την εποχή της χρεοκοπίας και των μνημονίων ήταν το πιο επώδυνο ίσως σοκ στην ελληνική κοινωνία την δεκαετία που πέρασε, οι συντάξεις και η περικοπή τους και το brain drain ήταν τα δύο χειρότερα πράγματα που συνέβησαν. Λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης το παρουσιάζει, όχι περίπου, ακριβώς ως ευλογία για την Ελλάδα, ως λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε εδώ τις ασυναρτησίες Κασσελάκη για το ψευδοκράτους 

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις στην Κύπρο