Όπως τα… άπλωσε έτσι φαίνεται και να τα... μαζεύει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις για το όνομα αλλά και τα περί θητείας των βουλευτών που προκλήθηκαν ακόμη και από στελέχη που τον στηρίζουν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αλλαγές αυτές δεν θα συζητηθούν ούτε στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Ο… ισχυρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταστεί έρμαιο των ορέξεων του Παύλου Πολάκη και των διαθέσεων του προέδρου της ΚΟ του κόμματος, Νίκου Παππά, φαίνεται να λειτουργεί σε συνθήκες ακραίου πανικού. Ενδεχομένως να του έχουν μεταφέρει ένα αρνητικό κλίμα και να μην του βγαίνουν τα κουκιά της Κεντρικής Επιτροπής στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος του.

Ενδεχομένως να έχει συνειδητοποιήσει ότι και στην περίπτωση προσφυγής στις κάλπες το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι αυτό που επιθυμεί και εμφανίζει ως δεδομένο, δηλαδή της στήριξης της βάσης. Πολύ περισσότερο τη στιγμή που δεν γνωρίζει αν ο Νίκος Παππάς θα σταθεί δίπλα του μέχρι το τέλος.

Όπως και να έχει, η νέα κωλοτούμπα τον εμφανίζει ακόμη πιο ανίσχυρο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Η… νέα μαγκιά που επιχείρησε να πουλήσει γύρισε μπούμερανγκ, με πολλά στελέχη να θυμούνται τις παλιές καλές εποχές του Αλέξη Τσίπρα, τότε που ο πρόεδρος της… καρδιάς τους τούς έβαζε να ξαναψηφίσουν όταν δεν του άρεσε το αποτέλεσμα και δεν γίνονταν αποδεκτές οι προτάσεις του…