fbpx

Ζέτα Μακρή: «Κανένας λόγος για πρόσθετα μέτρα στα σχολεία»

by desk

Την άποψη ότι δε χρειάζεται να γίνει λήψη επιπλέον μέτρων στα σχολεία λόγω των πολλών επιδημιών που είναι σε έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέφρασε υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα υποστήριξε τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος, διαβεβαιώνουν οι ειδικοί, πρόσθετης λήψης μέτρων στα σχολεία λόγω της τριδημίας.

Η πανδημία έχει δημιουργήσει μια ανασφάλεια και αγωνία στους γονείς. Παγίως και σταθερά το υπουργείο μας στα θέματα αυτά που αφορούν στην υγεία των παιδιών μας, συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και την Επιτροπή των ειδικών. Εάν λοιπόν το υπουργείο Υγείας και η Επιτροπή υποδείξουν μέτρα, εμείς αντίστοιχα παίρνουμε τις αποφάσεις οι οποίες επιβάλλονται. Αυτό κάναμε κατά την πανδημία και το κάναμε με επιτυχία και με υγειονομική ασφάλεια».

 

 

 

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα