Εν μέσω έντονης δυσφορίας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στο εσωτερικό του κόμματος όσο και στον πολιτικό βίο και την κοινωνία, με τον Στέφανο Κασσελάκη να επιδίδεται σε πολιτική lifestyle και θέσεις που σημάνουν ιδεολογική μετάλλαξη, πραγματοποιείται σήμερα η παρουσίαση των υποψηφίων του ευρωβουλευτών.

Στην παρουσίαση αναμένεται να παραστεί και ο πρώην πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια -όπως ενημερώνουν πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό- να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών».

Όπως συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, «αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα». Επισημαίνουν δε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει από τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη, Στέφανο Κασσελάκη, σήμερα στις 7 το απόγευμα στον Ελληνικό Κόσμο.