Την υποψηφιότητά της με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Είναι μία πολύ σημαντική κίνηση της Αντιπεριφερειάρχη, μιας και έχει ήδη κάνει τεράστιο έργο στην περιφέρεια Πειραιά, με έργα που δεν είχαν γίνει πολλά χρόνια και μερικά από αυτά, ήταν αυτονόητα και βέβαια με την κίνησή της αυτή, δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι ο Πειραιάς στηρίζει Νίκο Χαρδαλιά. 

Να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2023 με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η Σταυρούλα Αντωνάκου ως μια εκ των «άξιων στελεχών», όπως τόνισε ο ίδιος, ορίστηκε και αναπληρώτρια περιφερειάρχης μέχρι τις 31/12/2023 που λήγει και η θητεία τους. 

Σταυρούλα Αντωνάκου: Απόφαση ελήφθη λοιπόν

Η ίδια με ανάρτηση της στο Facebook δήλωσε: «Κάθε σημαντική απόφαση στην ζωή μου, έρχεται μετά από σκέψη, πίστη, συζήτηση με τους ανθρώπους μου, θέτοντας στόχους και πάντα αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!».

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απόφαση ελήφθη λοιπόν και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με τον Νίκο Χαρδαλιά! Έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και εργατικό άνθρωπο,που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για να πάει η ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ». Στο τέλος, κατέληξε, λέγοντας: «Ξεκινάμε (αλλά και συνεχίζουμε), με λίγα λόγια και πολλά έργα, όπως πάντα…».