«Αττική Μπροστά»: αυτό θα είναι το όνομα της παράταξης, της οποίας θα είναι επικεφαλής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τις συστάσεις ο κ. Χαρδαλιάς τις έκανε μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία του με το λογότυπο της παράταξης για τις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και ένα κείμενο, μέσα από το οποίο, αρχικά, κάλεσε το διαδικτυακό του κοινό σε συμπόρευση: «Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά».

Στη συνέχεια, ανάφερε: «Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω».

«Η Αττική είναι ο τόπος μας»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μέσα από την ανάρτησή του ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του, λέγοντας: «Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε».

Στο τέλος, κατέληξε, στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά». Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χαρδαλιάς θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, έχοντας λάβει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί και συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον κ. Χαρδαλιά για το ζήτημα της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Αττικής. Ύστερα από το τετ α τετ τους ο τελευταίος ευχαρίστησε τον πρώτο και δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».