Δεν βάζουν μυαλό στον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν τη φθηνή αντιπολίτευση με fake news. Αυτήν τη φορά τη σκυτάλη της κριτικής στην κυβέρνηση με ανακρίβειες πήρε ο Χάρης Μαμουλάκης σχετικά με τον Προαστιακό.


Ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος, με αφορμή μία είδηση σχετικά με ένα συρμό του Προαστιακού που υποτίθεται μπήκε σε λάθος ράγες και αντί για το αεροδρόμιο έφτασε στα Άνω Λιόσια, έκανε μία ανάρτηση στο «Χ» γράφοντας για το περιστατικό ότι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η χώρα του «πάμε κι όπου βγει», διότι μπαίνεις σε ένα βαγόνι και δεν ξέρεις πού και αν θα φτάσεις.


Παραβλέποντας ότι οι αλλαγές γραμμών και οι βλάβες στα συστήματα συνέβαιναν πάντα στη χώρα μας αλλά συμβαίνουν και σε ολόκληρο το πλανήτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να διασταυρώσει την είδηση πριν ασκήσει δημόσια κριτική από τη θέση του αρμόδιου τομεάρχη. Και αυτό διότι η δημοσιογράφος της Καθημερινής, Δήμητρα Τριανταφύλλου, έκανε σχετικό ρεπορτάζ για το ζήτημα και διαπίστωσε την αλήθεια: Η αλλαγή του συρμού δεν έγινε από κάποιο λάθος αλλά κατόπιν συνεννόησης του οδηγού με το κέντρο τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ λόγω κάποιας βλάβης. Μάλιστα η ταλαιπωρία των επιβατών κράτησε μόλις 10 λεπτά, καθώς στα Άνω Λιόσια τους περίμενε άλλος συρμός που τους μετέφερε κανονικά στο αεροδρόμιο. Επιπλέον οι επιβάτες ενημερώθηκαν άμεσα και εν κινήσει για το ζήτημα που προέκυψε. Φυσικά δεν υπήρξε ούτε κάποιος κίνδυνος για ατύχημα. 


O συρμός λοιπόν δεν μπήκε σε «λάθος ράγες», αλλά η αλλαγή έγινε κατόπιν συνεννόησης, με ενημέρωση, ασφάλεια και ελάχιστη καθυστέρηση για τους επιβάτες. Βέβαια την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο Χάρης Μαμουλάκης, αν και λόγω της θέσης του έπρεπε να είναι καλύτερα ενημερωμένος αλλά και πολλά μέσα ενημέρωσης που παραπληροφόρησαν τους πολίτες ενώ μάλιστα έγιναν συγκρίσεις μέχρι και με την τραγωδία των Τεμπών. Όλα στο βωμό της αντιπολίτευσης και της θεαματικότητας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που πολλοί  Έλληνες πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με την ποιότητα της αντιπολίτευσης και πολλών μέσων ενημέρωσης στην χώρα μας.


Ακολουθούν οι αναρτήσεις του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη και της δημοσιογράφου Δήμητρας Τριανταφύλλου: