Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκηστους πλημμυροπαθείς του Βόλου και τα ζεστά λόγια που είπε στους πολίτες ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο αυθόρμητα, αλλά απλώς άλλο ένα επεισόδιο του σόου που στήνει για το κοινό των social media. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος αποκάλυψε πως το σπίτι στο οποίο μπήκε ο Στέφανος Κασσελάκης αφού έβγαλε τα παπούτσια του είναι το πατρικό της θείας του, Ελένης Μεϊκοπούλου και πως η γυναίκα που αγκάλιασε είναι η μητέρα της. Ο ίδιος ήταν παρών στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν φάνηκε να χαιρετάει τη γυναίκα. 

«Δεν ήταν προετοιμασμένο» είπε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στον ΑΝΤ1, σχεδόν σε απολογητικό τόνο, και πρόσθεσε: «Εγώ δεν αρνούμαι τη συγγένεια. Η γυναίκα είναι η γυναίκα του θείου μου και το σπίτι είναι το πατρικό της. Ξεκίνησε μια περιοδεία σε μια περιοχή που δέχθηκε το σφοδρότερο κύμα της κακοκαιρίας, το σπίτι είναι μες τη λάσπη. Φυσικά και ήξερα ποιο ήταν το σπίτι της θείας μου και ότι είχε πλημμυρίσει. Πολλοί κάτοικοι είχαν βγει έξω και καλούσαν τον κ. Κασσελάκη να επισκεφθεί το σπίτι τους».