Βατόπουλος “αδειάζει” ΣΥΡΙΖΑ (για τα πρακτικά): Ποτέ δεν αισθάνθηκα πίεση (vid)

by MANIFESTO

Σκότωσε το δράκο του παραμυθιού του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν η κυβέρνηση υπαγορεύει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων τι απόφαση να λάβει, ο Άλκης Βατόπουλος.

Το μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας με ψυχραιμία παρακολουθούσε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη να ισχυρίζεται ότι μέλη της κυβέρνησης αποφασίζουν αντί της επιτροπής.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έρχονται υπουργοί, κάνουν μια εισήγηση με τις προτάσεις τους, φεύγουν, συζητά η επιτροπή και συνήθως δεν συμφωνεί με όσα έχουν πει οι υπουργοί» ξεκαθάρισε ο κ. Βατόπουλος, απαντώντας στους… τσακωμένους με την αλήθεια ευρω-συριζαίους.

«Αυτό να είναι σαφές» πρόσθεσε και κατέληξε: «εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα πίεση. Πώς θα μπορούσα να πιεστώ; Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια…» είπε ο καθηγητής στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κοντολογίς, πήγαν για μαλλί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βγήκαν κουρεμένα. Για ακόμη μια φορά.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα