«Αθλιότητες» χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, τα όσα υπαινίχθηκε ο Θανάσης Οικονόμου, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, για «σκιές» και «συναλλαγές» στη διαδικασία ελέγχου της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη επί κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να πει τι εννοεί ο Θανάσης Οικονόμου με τις εν λόγω αιτιάσεις του.

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφο τον κ. Οικονόμου. Τον έχω συναντήσει δύο τρεις φορές στη ζωή μου. Προφανώς είναι πολύ διπρόσωπος», είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action24. «Όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις αιχμές που άφησε ο Θανάσης Οικονόμου στις χθεσινές δηλώσεις απέναντι στον Γιώργο Βαρεμένο που υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής, ο τελευταίος είπε πως σεβόταν πάντα τους θεσμούς. Κάλεσε δε να προσδιορίσει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή. Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά, είπε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει: «Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου».

Ακολούθως ο Γιώργος Βαρεμένος σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και την πολιτική αντιπαράθεση των ημερών: «Έχουμε μια αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες με έναν επιδειξία αρχηγό, έναν μετεωρίτη που καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη. Όλα πίστευα ότι θα ακούσω, όχι και αυτά που άκουσα. Τη μια πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την άλλη στο μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάνη», είπε.