Ένας θεσμός με μακρά ιστορία σκληρού συναγωνισμού που έχει αναδείξει νικητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές δίνουν κάθε χρόνο το παρόν στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, διεκδικώντας το πολυτιμότερο τρόπαιο.

Ένταση, αγωνία, πίεση, ενθουσιασμός σε έναν αγώνα ανάδειξης του καλύτερου! Κάθε χρονική στιγμή και ένα συναίσθημα, σε ένα χώρο που όλα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό και που η νίκη δείχνει να αποκτά τη μεγαλύτερή της σημασία.

Πώς είναι άραγε να ζεις αυτήν την εμπειρία από την κερκίδα; Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να το ανακαλύψεις.

Κάνοντας χρήση της πιστωτικής σου κάρτας Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές έως και 30/04/2023, διεκδικείς διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη, στις 10/6.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League. Στα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και της διαμονής. Στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή!

Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το εισιτήριό σου για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα , μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.