Εκείνη υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής. Εκείνος με τον Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά. Και οι δύο με μια επιτυχημένη πορεία τόσο επαγγελματικά όσο και αυτοδιοικητικά.

Η Λίτσα Γιαννακάκου και ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος δίνουν έναν κοινό αγώνα κουβαλώντας πλούσια εμπειρία και την αγάπη τους για τον Πειραιά. Τους συνδέει μια μακρά φιλία και οι κοινές ανησυχίες.

Ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, του Καναλιού 1 στον Πειραιά έχει λαμπρές περγαμηνές στον χώρο της υγείας. Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Διευθυντής στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Ρέα και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Κλινικής Ρέα, εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά από το 2014.

Η πρώην αντιδήμαρχος έχει δοκιμαστεί στον απαιτητικό τομέα του ΕΣΥ ως διοικήτρια σε δύο νοσοκομεία, το Τζάνειο και το Αττικό ενώ διευθύνει οδοντιατρική κλινική στο κέντρο του Πειραιά.

Αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένου επιστήμονα που θέλει να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκη. Το έχουν πράξει άλλωστε και οι δύο με απτά αποτελέσματα.

Στη φωτογραφία με τον κοινό τους φίλο, επιτυχημένο επιχειρηματία του Πειραιά Ανδρέα Ανδριανόπουλο.