Με την πολιτική σοβαρότητα που απαιτείται για τη σημαντικότερη εσωκομματική διαδικασία, την εκλογή προέδρου, να έχει πάει περίπατο προ πολλού, οι συριζαίοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ποιος είναι το μεγαλύτερο τρολ. 

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης κυνηγάει πανάξια την πρωτιά και σήμερα μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του. Σε μια επίδειξη αμφίβολης ποιότητας χιούμορ ενεργοποίησε τους υπότιτλους του βίντεο που ανέβασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία. 

Η αλήθεια είναι ότι οι αυτόματοι υπότιτλοι των μέσων κοινωνικής δεν είναι καθόλου ακριβείς και έτσι το αποτέλεσμα ήταν αστείο... για τον Νίκο Μωραΐτη και μόνο, ο οποίος στη συνέχεια έγραψε «Παιδιά, δεν είναι τρολιά. Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ. Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες!».  

Με δεδομένες τις βαριές κουβέντες, το ανεξέλεγκτο τρολάρισμα και την εκτός ορίων τοξικότητα, το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί όταν τελειώσουν οι εκλογές είναι αν θα υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που θα ανταλλάσουν μια «καλημέρα».  Δεν είναι καθόλου βέβαιο.