Οι εκλογές είναι η πιο σημαντική ευκαιρία για να τιμωρηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα... παραμύθια που επί χρόνια λέει σε βάρος τόσο της κοινωνίας όσο και των αντιπάλων του

Εχει μεγάλη πλάκα το ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να διαρρεύσει πληροφορίες και ρεπορτάζ που τον αφορούν στην πορεία προς τις εκλογές. Ακόμα και όταν έχει δίκιο, δεν τον πιστεύει σχεδόν κανένας! Με όλα αυτά τα ψέματα που έχει πει, ποιος θα τον πάρει στα σοβαρά; Με όλα αυτά που έχει κάνει, ποιος θα πιστέψει ότι αυτή τη φορά λέει την αλήθεια;

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είναι η κλασική επιβεβαίωση του μύθου με τον βοσκό, τα πρόβατα και τον λύκο. Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση ότι στην πολιτική όποιος λέει συνεχώς ψέματα, στο τέλος δεν τον πιστεύουν ούτε οι πιο στενοί του συνεργάτες. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει συνεχώς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ποιος άλλος πρώην πρωθυπουργός ή πολιτικός αρχηγός έχει πει μαζεμένα τόσα ψέματα στην πολιτική του καριέρα; Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει άλλος πολιτικός αρχηγός που να έχει πει μαζεμένα τόσα πολλά ψέματα μέσα σε τόσα λίγα χρόνια.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ο Αλέξης Τσίπρας έχει σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ στα ψέματα. Κάθε μέρα και ένα ψέμα, κάθε μέρα και ένα παραμυθάκι για τους πολιτικούς του αντιπάλους ώστε να μπορέσει ο ίδιος να χτίσει το αφήγημά του και να πείσει όσους περισσότερους... ιθαγενείς πιστεύει ο ίδιος ότι μπορεί.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ θα μπορούσε να είναι απλά ένα ακόμα ρεκόρ Γκίνες που καταγράφεται στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Δεν είναι έτσι όμως. Τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα πληρώνει ο τόπος. Η ίδια η χώρα εισπράττει τον αντίκτυπο από όλα αυτά που έλεγε ότι θα κάνει και δεν έκανε ποτέ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αρνητική εξέλιξη πρέπει να τη συνειδητοποιήσουν όλοι στην πορεία προς τις εκλογές. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, αναποφάσιστοι και απολιτίκ, όσοι πίστεψαν τα παραμύθια του Αλέξη Τσίπρα πρέπει τώρα να αντιληφθούν ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τίποτε από όλα αυτά.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ της 21ης Μαΐου είναι ίσως η πιο σημαντική ευκαιρία για να τιμωρηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψέματα που επί χρόνια έλεγε σε βάρος της κοινωνίας και των πολιτικών του αντιπάλων. Αλλη, καλύτερη ευκαιρία ίσως να μην υπάρξει ποτέ. Την Κυριακή 21 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να πάρει την απάντηση για τα ψέματα που έχει πει. Και να είστε σίγουροι ότι θα την πάρει...