Τροχαίο ατύχημα με τρόλεϊ σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Δραπετσώνα, έπειτα από έντονη λογομαχία μεταξύ του οδηγού και ενός επιβάτη, που κατέληξε σε απρόοπτη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της διένεξης, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε με δύναμη σε κολόνα ηλεκτρισμού. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε αναστάτωση τόσο στους επιβάτες όσο και στους περαστικούς, με αρκετούς να τρομάζουν από τον δυνατό θόρυβο και να σπεύδουν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασαν και συνεργεία του ΟΑΣΑ για να ελέγξουν τη ζημιά στο όχημα και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Ο πολίτης που ειδοποίησε τις αρχές ανέφερε ότι, μετά το περιστατικό, ο οδηγός δεν επέτρεψε στον επιβάτη να αποχωρήσει, κρατώντας τον μέσα στο τρόλεϊ μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες κλιμακώθηκε, φτάνοντας στο σημείο να πιαστούν στα χέρια πριν την άφιξη της αστυνομίας. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του επεισοδίου και αναμένεται να εξεταστούν μαρτυρίες.