Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις ΗΠΑ, ενώ τις τελευταίες ώρες κατρακυλάει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης η μετοχή Lockheed, μετά τη σοβαρή αποκάλυψη του Κυριάκου Βελόπουλου ότι τα F-35 «έχουν μικροπροβληματάκια»! Όπως ήταν φυσικό η κατασκευάστρια εταιρεία σταμάτησε την κατασκευή του μαχητικού αεροσκάφους και σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς ημέρες θα καλέσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης στις εγκαταστάσεις της ώστε να δώσει λύση στα μικροπροβληματάκια που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι κατασκευαστές λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη τις επιφυλάξεις που εξέφρασε ο κ. Βελόπουλος όχι μόνο λόγω του θεσμικού του ρόλου στην ελληνική πολιτική σκηνή, και της αντίστοιχης… μαχητικότητας με τα μαχητικά F-35 που διαθέτει, αλλά κυρίως εκ του γεγονότος ότι υπήρξε αυτός που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Αυτό και μόνο, λένε, τον καθιστά αξιόπιστο.

Σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο είναι προφανές ότι αισθάνεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη και δικαιωμένος υπό την έννοια ότι οι Αμερικανοί πήραν στα σοβαρά τις επιφυλάξεις τους και ερευνούν το θέμα, εν αντιθέσει με τους Έλληνες που τον κατατάσσουν στο ίδιο επίπεδο με τους λαϊκιστές και τους «ψεκασμένους» της ακροδεξιάς. Παρ’ όλα αυτά μαθαίνουμε ότι για ιδεολογικούς λόγους και για να μην παρεξηγηθεί ο Πούτιν, δεν θα αποδεχθεί την πρόσκληση και δεν θα μεταβεί στην Αμερική!

Ακούγεται ωστόσο ότι αντ’ αυτού θα σταλεί ο στενός του συνεργάτης και υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, που γνωρίζει τα κατατόπια στις ΗΠΑ λόγω της ενασχόλησής του με τα… «μικροπροβληματάκια» που έβγαζε η σκευωρία της Novartis. Σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον μετά την αποκάλυψη του Κυριάκου Βελόπουλου να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα F-35: φταίει το κιβώτιο ταχυτήτων; Δεν λειτουργεί η αντλία βενζίνης; Δεν ανοίγουν τα παράθυρα, ή μήπως- που είναι και το σοβαρότερο- χάνουν λάδια; Μέχρι να μάθουμε είναι βέβαιο ότι κάποιοι… χάνουν λάδια.