Η Πάρος, η Μύκονος και η γραφικότητα της Σαντορίνης κυριαρχούν φέτος, στις τουριστικές επιλογές των Αυστραλών. Το περιοδικό Escape, το υπ΄αριθμόν 1 ταξιδιωτικό Μέσο της Αυστραλίας, πλέκει το εγκώμιο στα νησιά μας και τα προτείνει ως «must» τουριστικούς προορισμούς. «Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη Μύκονο από απλά νυχτερινά μπαρ και DJs» γράφει το μέσο και συμπληρώνει: «Προσφέρει επίσης παρθένες παραλίες, συναρπαστική ιστορία και πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες για να σας διασκεδάσουν».

Για την Πάρο σημειώνει: «Αυτό το αξιολάτρευτο μικρό νησί είναι γεμάτο γοητεία και στερείται των θησαυρών των τουριστών που βρίσκετε αλλού, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για μια ήσυχη απόδραση στα ελληνικά νησιά. Βασιστείτε στην πόλη της Παροικιάς (η οποία έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια και πράγματα να δείτε) και περιηγηθείτε στο νησί χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό τοπικό σύστημα λεωφορείων, που θα σας μεταφέρει σε όλα τα χωριά και τις παραλίες που θέλετε να εξερευνήσετε».

Τέλος για τη Σαντορίνη εξυμνεί την απίστευτη θέα σε κάθε στροφή και τονίζει ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το ζήσετε είναι να κάνετε την πεζοπορία 10 χιλιομέτρων ανάμεσα στις δύο κύριες πόλεις, τα Φηρά και την Οία ιδανικά νωρίς το πρωί.