Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει εντατικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές διότι κατανοεί ότι το αποτέλεσμα αυτής της κάλπης θα κρίνει το πολιτικό του μέλλον αλλά και την πορεία του κόμματος που ηγείται. Ένα από τα πρόσωπα που επιθυμεί να εντάξει σε αυτό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι εκτιμά βαθιά τον γνωστό σεναριογράφο και ηθοποιό και είναι έτοιμος να του κάνει πρόταση για τη συμμετοχή του στον αγώνα του κόμματος στις ευρωεκλογές. Ο Στέφανος Κασσελάκης εντυπωσιάστηκε από τον αγώνα του 52χρονου ηθοποιού για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα, ένα θέμα που και ο ίδιος άλλωστε έχει ψηλά στην ατζέντα. 

Έτσι θεωρεί ότι μια συμμετοχή του Γιώργου Καπουτζίδη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει την ανάγκη πολιτικής έκφρασης αυτής της ομάδας ενώ παράλληλα θα ενδυναμώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος με ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο Γιώργος Καπουτζίδης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και το 2019 για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο κόμμα. 

Τα πρόσωπα που ακούγονται για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σκέφτεται η ηγεσία της Κουμουνδούρου για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις ευρωεκλογές είναι ο βουλευτής και ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας καθώς και ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. Κλειδωμένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του καθηγητή Νικολάου Φαραντούρη ενώ ακούγεται και το όνομα ενός γνωστού γιατρού στα Χανιά, ο οποίος τυγχάνει να είναι συγγενής του Στεφάνου Κασσελάκη και υιός του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κασσελάκη. 

Τέλος στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα όπως αυτό του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Άρη Σπηλιωτόπουλου, της Διάνας Βουτυράκου καθώς και του Παναγιώτη Κουρουμπλή.