Το εφιαλτικό σενάριο που φοβάται η ΕΛ.ΑΣ ενόψει τελικού

33

Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει σε…κλειστό κύκλο παρατηρείται μια κινητικότητα εκ μέρους των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης!Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους οπαδούς της ομάδας την Παρασκευή το βράδυ στην Ομόνοια.

Το κάλεσμα γίνεται… «για τον πανηγυρισμό του 2ου συνεχόμενου νταμπλ της ιστορίας μας» όπως αναφέρει σχετικά ο Σύνδεσμος της Αθήνας και το προσκλητήριό του κοινοποιήθηκε σε όλους τους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην Βόρεια Ελλάδα.

Η κινητοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να φέρνει πρόσθετο πονοκέφαλο στην Αστυνομία. Διότι μπορεί ο αριθμός των θεατών που θα παρακολουθήσουν τον τελικό να είναι περιορισμένος ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ φοβάται το ενδεχόμενο να έχουν δοθεί «ραντεβού θανάτου» μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ φοβούνται επανάληψη των περσινών επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στο κέντρο της Αθήνας από τον Σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Εξάρχεια και του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου.

Το εφιαλτικό σενάριο για τους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ είναι να γίνουν επεισόδια μακριά από το ΟΑΚΑ, σε διάφορα μέρη της Αθήνας, τα οποία δεν θα μπορεί ούτε να προλάβει, αλλά ούτε και να ελέγξει με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ.Βασιλειάδης προσπάθησε να αποφύγει με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με κλειστές τις πόρτες για τους φιλάθλους…

Γι αυτό το λόγο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα περιφρουρήσουν Συνδέσμους οπαδών, ενώ θα προβαίνουν και σε ελέγχους οχημάτων και λεωφορείων που έρχονται από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr