Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως γύρω από τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού από έναν 44χρονο Νορβηγό μέσα σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης είχε υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στους αστυνομικούς ότι θόλωσε και είχε πιει αρκετά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει πως σκότωσε τον άτυχο 32χρονο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του 44χρονου είναι μηδενικό. Μάλιστα ενώ ο Νορβηγός δήλωνε ότι είχε πιει, υπήρχαν μάρτυρες που σημείωναν ότι είχε πιει μόνο δύο ποτήρια μπύρας. Όπως όλα δείχνουν το θέμα του αλκοόλ αποτελεί δευτερεύον ζήτημα στην υπόθεση καθώς ο δικηγόρος μέσω του Νορβηγού θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σπίτι του 44χρονου στη Θεσσαλονίκη δεν βρέθηκαν φάρμακα ενώ ούτε στη δικογραφία που σχηματίστηκε υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα ή είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τέλος ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι η ανεύρεση αυτή δεν είναι τόσο σημαντική για την υπόθεση.