Θεοδωρικάκος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: “Πρωταγωνίστρια της ζωής μας”

by Manifesto

«Χρόνια πολλά στη γυναίκα, την μητέρα, τη σύντροφο, την κόρη, την φίλη, την πρωταγωνίστρια της ζωής μας!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

“Δεν είναι μια τυπική ευχή σε μία συμβολική ημέρα. Συνοδεύεται από πράξεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Στηρίξαμε την εργαζόμενη με την τηλεργασία, την μητέρα με τις άδειες ειδικού σκοπού, κάθε γυναίκα με την ειδική άδεια για προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο. Ενθαρρύνουμε κάθε γυναίκα να μιλήσει, για οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος της. Και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, την συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και στις θέσεις εξουσίας στην πολιτική, την διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, γιατί αυτό είναι και το μέτρο του πολιτισμού και της δημοκρατίας μιας χώρας!
Με τη δήμαρχο του Αϊ Στράτη, Μαρία Κακαλή. Μία θαυμάσια γυναίκα, μητέρα και άξιο στέλεχος της αυτοδιοίκησης” πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

*Στη φωτογραφία ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τη δήμαρχο του Αϊ Στράτη, Μαρία Κακαλή

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα