Για «επώδυνη εγκυμοσύνη» στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Ευάγγελος Αποστολάκης, συμπληρώνοντας πως η κατάσταση στο κόμμα πρέπει να λήξει πολύ σύντομα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία "επώδυνη εγκυμοσύνη", ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως πρέπει να δωθεί η ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη, για να συμπληρώσει ότι από την πρώτη ημέρα υπήρξε αντίδραση. «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις», είπε. Ειδικά για την αναγγελία διαγραφών τόνισε ότι «ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

Συμπλήρωσε ότι «τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι».

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι είναι δύσκολο να υπάρχει υπερηφάνια στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».