Για τα βαριά βιογραφικά των υποψηφίων του μιλούσε ο Αλέξης Τσίπραςτις προηγούμενες ημέρες και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα για να τον... δικαιώσουν.

Η περίπτωση του Κώστα Ζουράρι χαρακτηριστική. Οι αισχρές δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή δείχνουν και τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ σκεφτεται και λειτουργεί αφού χαρακτήρισε τα, κατά τον ίδιο πλουσιόπαιδα, ως "κ@λόπαιδα".

Η συζήτηση για την παιδεία και ο... δάσκαλος Κώστας Ζουράρις δηλώνει πως πρέπει να καταργηθεί η  Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής μιλώντας για "τερατούργημα" της Κεραμέως που έστειλε στα ιδιωτικά τα πλουσιόπαιδα τα οποία χαρακτήρισε "κ@λοπαιδα", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ιάσωνα Φωτήλα, του υποψηφίου της ΝΔ που βρισκόταν στο πάνελ.

Ο Ιάσωνας Φωτήλας δήλωσε πως αυτό που είπε ο Κώστας Ζουράρις είναι ελεείνο και τον κάλεσε να το πάρει πίσω με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά «εσένα θα πάρω πίσω».

Τα βαριά βιογραφικά του Τσίπρας έχουν και βαρύ... ήθος.

ΥΓ. Για τον Κώστα Ζουράρι και τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο τα πλουσιόπαιδα πάνε στα ιδιωτικά. Πέραν του ότι με τον τρόπο αυτό υποτιμούν γονείς που στην κυριολεξία στερούνται τα πάντα για να σπουδάσουν τα παιδιά τους με  τρόπο που αυτοί θεωρούν καλύτερο, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στη ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια...