Τα ραντάρ του Μεγάρου Μαξίμου είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και στον κεντρικό δήμο, όπου την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κριθούν κατά ένα βαθμό και οι πολιτικές εντυπώσεις της ημέρας.

Αν δηλαδή, επανεκλεγεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης. Βλέπετε στους δήμους Αθηναίων και Πειραιά, όπου μαζί με τη Θεσσαλονίκη η ΝΔ ανακοίνωσε στήριξη στους τρεις εν ενεργεία δημάρχους, δεν φαίνεται να έχουμε αναταράξεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Αντίθετα, στον κεντρικό δήμο της πόλης γίνεται ο κακός χαμός. Όχι σαν αυτό του 2019, όταν και είχαμε 5 συνολικά υποψηφίους δημάρχους από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και οι τρεις μέχρις στιγμής επικεφαλής συνδυασμών (Γιώργος Ορφανός, Σάκης Τζακόπουλος, Δρόσος Τσαβλής) δεν είναι και λίγοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», η προσοχή των αξιωματούχων του Μεγάρου Μαξίμου έχει στραφεί και προς 3 βουλευτές της Θεσσαλονίκης που είναι από τις εκλογές και μετά δυσαρεστημένοι. Είτε με τους σταυρούς που έλαβαν είτε με τις επιλογές του πρωθυπουργού σε κυβερνητικό επίπεδο, καθώς ήλπιζαν να αποκτήσουν κυβερνητική θέση.

Και στο Μέγαρο Μαξίμου θέλουν να δουν το μέγεθος της στήριξης που θα δώσουν στον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Οπότε θα έχουμε πολλές συσκέψεις και τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και... μασάζ προς τη μεριά όλων των βουλευτών της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων γαλάζιων παραγόντων. Ο πρώτος μασέρ που αναμένεται να ανέβει στον Βορρά είναι ο Γιάννης Μπρατάκος, ενώ και ο Κυριάκος δεν πρόκειται να παραμείνει αμέτοχος.