Στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύονται δυο τρία μέλη, εκδίδουν ανακοίνωση υπέρ Κασσελάκη και αφήνουν να εννοηθεί ότι την εκδίδει η οργάνωση ή, έστω, η πλειοψηφία. Οπως μου μετέφερε πηγή από μεγάλη οργάνωση της Αθήνας, η κατάσταση είναι κωμικοτραγική αφού πλέον οι τοπικές έχουν περιπέσει σε τέτοια ανυποληψία και μαρασμό, που δεν πατάει άνθρωπος. Ετσι, οι ανακοινώσεις, οι οποίες περιφέρονται ως... λάφυρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δύο συγκεκριμένα τρολ της πλευράς Κασσελάκη, δεν έχουν καμία σημασία στη βάση, και γι’ αυτό το κόμμα επισήμως δεν αντιδρά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη «Επισυνδέσεις» του news247.gr, «οι υποστηρικτές του Κασσελάκη δεν έχουν ζυγίσει και πολύ καλά τα πράγματα και κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη, παίζοντας με το θέμα των αμοιβών των στελεχών και την έννοια του επαγγελματικού στελέχους. Προφανώς κάποιοι influencers, πολιτικά στελέχη και δημοσιολογούντες ερωτεύθηκαν τα ηγετικά προσόντα και το πολιτικό όραμα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς τέτοιος πολιτικός βγαίνει κάθε 100 χρόνια και αν.

Ωστόσο αρκετοί από αυτούς και απρόσεκτοι ήταν και λάθος ανθρώπους εμπιστεύθηκαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Οταν ανοίξει το μουσικό κουτί με τους φακέλους, θα μάθει ο ελληνικός λαός, πόσο ακριβή ήταν αυτή η άδολη αγάπη και αυτό θα γίνει σύντομα. Και μια και πιάσαμε το πεντάγραμμο, να ευχηθούμε καλή τύχη στα παιδιά από την Πάτρα». Τα «παιδιά απ’ την Πάτρα» προφανώς δεν είναι το γνωστό συγκρότημα, αλλά κάτι νεόκοποι σύμβουλοι του τέως προέδρου, με (εντελώς) δεξιό παρελθόν...