Τη λύπη του για τις νέες αποχωρήσεις βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, για να συμπληρώσει ωστόσο ότι αν και «κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα», είναι και μία λύτρωση. «Εγώ προσωπικά λυπάμαι όταν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από το κόμμα, βέβαια από την άλλη πλευρά είναι μία λύτρωση», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που αποτελείται από 11 άτομα διαμορφώνονται δύο τάξεις, μία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μία του Αλέξη Χαρίτση και της Έφης Αχτσιόγλου», σχολίασε για την Κοινοβουλευτική Ομάδα που αναμένεται να συγκροτήσουν 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ίσως υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις, γιατί όταν σε μία μικρή ομάδα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της υπάρχουν δύο υποομάδες αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια δυσκολία», εκτίμησε.

Πρόσθεσε δε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος».«Όσοι έφυγαν χθες είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας, δεν μπορεί να αμφισβητείς την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας», δήλωσε.

Εξέφρασε δε τη συμφωνία του με τον πρόεδρο του κόμματος για τους νοικοκυραίους.

Για τον Παύλο Πολάκη τόνισε πως «κάνει σκληρή δουλειά, όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στον μόχθο της ζωής».

Σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει ο Αλέξης Τσίπρας ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες. Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί οι οποίοι κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου».