Με νέα ατάκα «χτύπησε» η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά το «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, ‘’τον ήπιαμε’’» προκαλώντας την απορία του Στέφανου Κασσελάκη για τον… πλούτο των φράσεών της.

Στην 30ή Agrotica βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για τις καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης.

Κάποια στιγμή, ένας από τους εκθέτες και ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν μπροστά  στο περίπτερό του άρχισε να μιλά για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον κ. Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς».

Τότε ήταν που η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να παρέμβει σε πιο λαϊκό τόνο, λέγοντας ότι τον αντιμετώπισαν με τη λογική τού «Όλα τα είχε η Μαριορή».

Ο κ. Κασσελάκης γέλασε, κοίταξε προς την κυρία Τζάκρη και της είπε «Όλες αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία».

«Είναι μέσα από τον λαό» είπε η Ράνια Θρασκιά και άλλοι παριστάμενοι ανέφεραν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. «Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που δημοσίευσε το politic.gr