«Ζωή χωρίς τραγωδία δεν αξίζει στον άνθρωπο», έλεγε ο σπουδαίος Ευγένιος Ο’ Νιλ. Ούτε στους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ, θα προσθέταμε.

Κι ένας και δύο και τρεις και χίλιοι δεκατρείς. Οποιος θα περνάει από την Κουμουνδούρου θα βάζει κι από μια υποψηφιότητα για πρόεδρος. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι υποψήφιοι θα είναι αρκετοί, ζωή να έχουνε. Ξεκινάμε με τις κυρίες. Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Όλγα Γεροβασίλη ακούγεται πως θα καταθέσουν υποψηφιότητα για την καρέκλα του Τσίπρα.

Στους άνδρες υπάρχει... υπερπροσφορά. Φημολογείται ότι θα είναι υποψήφιοι από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, από τον (άφαντο για 8 χρόνια) Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον Αλέξη Χαρίτση, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Διονύση Τεμπονέρα, τον Νίκο Φαραντούρη, τον Νίκο Φίλη, τον Νίκο Παππά μέχρι τον Παύλο Πολάκη. Ο τελευταίος μάλιστα έκανε «αρχηγική εμφάνιση» μέσω facebook, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, αυτή η εικόνα είναι εικόνα διάλυσης –όχι πως δεν το ξέρουμε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα και τη σαρωτική νίκη Μητσοτάκη– και εικόνα που παραπέμπει σε επιθεώρηση τύπου Δελφιναρίου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά μην έχουν την απαίτηση οι μουστερήδες της Κουμουνδούρου να πάρει και στα σοβαρά ο κόσμος αυτή τη δελφινομαχία. Συμπέρασμα: Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε (δωρεάν) την παράσταση «Ο διάδοχος του Τσίπρα» στο θερινό σινεμά της Κουμουνδούρου.