black Friday (η) 1. ξεσκαρτάρισμα «κοιτάζω την αποθήκη, βλέπω όλη αυτή την παλιατζούρα και σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα για black Friday» 2. αμετάβλητη τιμή αγοράς «150 ευρώ δεν είναι προσφορά, είναι black Friday» 3. κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «απαντώντας στους αποχωρήσαντες βουλευτές ο πρόεδρος της Black Friday Στέφανος Κασσελάκης είπε “τώρα στην κυρία, ψωμί και τιμωρία”»

Επιτρέψτε μου να πω πως, παρότι διασκεδάζω όπως κι εσείς με την τραγελαφική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκα πολύ εύστοχο το χωρατό του πρωθυπουργού περί κόμματος black Friday. Βλέπετε, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στ’ αλήθεια, σε αντίθεση με πολλές από τις «προσφορές» της ημέρας οι οποίες περνούν για προσφορές μόνο αν δεν έχεις τη δυνατότητα να μπεις σε κάποιο σάιτ που να σε ενημερώνει για τη διαχρονική εξέλιξη των τιμών. Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις πολλών καταστημάτων, το 50% έκπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως ειλικρινές και όλα δείχνουν πως στο τέλος στο κόμμα θα μείνουν ο ηγέτης της Τζάκρη, η Τζάκρη, η Ξινή Κυρία, η Ραλία, η Ελενα η Ακρίτα, η Ράνια η Θρασκιά, ο Πολάκης και μερικοί ακόμα ινφλουένσερ και τηλεπερσόνες. Επειδή αυτή η στιγμή μοιάζει να πλησιάζει, νομίζω πως ο σύζυγος του Τάιλερ πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τα κανάλια γιατί μπορεί ως κόμμα να μην τα καταφέρνουν, αλλά ως ριάλιτι με παρουσιάστρια την Αννίτα την Πάνια θα σκίσουν.

Οργισμένος

«Θα γελούσα με το black Friday αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας» απάντησε οργισμένος ο ηγέτης της Τζάκρη, γνωστός στους φίλους της στήλης και ως γοητευτικός Στέφανος, από το πολυτελές διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη στο οποίο περνάει τη σκληρή του καθημερινότητα.

Μια χαρά τα βρίσκουν αν θέλουν

Δεν ξέρω σε ποιον απευθυνόταν ο Αχιλλέας ο Μπέος όταν είπε «εμείς είμαστε να ξέρετε οι αριστεροί και οι προοδευτικοί. Εσείς είστε φασίστες. Εσείς είστε το κεφάλαιο. Εμείς είμαστε προοδευτικοί. Αριστεροί, ακραίοι μάλιστα» στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του. Αυτό που ξέρω είναι ότι άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι αυτά που τον ενώνουν με τον ηγέτη της Τζάκρη είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.

Στεγαστική

Και ενώ την οργή του γοητευτικού Στέφανου -που κάθε αδικημένος όπως αυτός νιώθει- δεν μπορούσε να την κατευνάσει ούτε η σαμπάνια, κι ενώ όλα έδειχναν ότι η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μόνο πολιτική, ήρθε η αποχώρηση του συντρόφου Παπαδημούλη για να την κάνει και στεγαστική.