«Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες του», τόνισε η Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών,Μαρία Συρεγγέλα.

Ειδικότερα, «Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες του» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό του REAL FM και τους δημοσιογράφους Κάτια Μακρή και Μάνο Νιφλή.

Συγκεκριμένα, η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής δυτικού τομέα Αθηνών ανέφερε πως: «διαχρονικά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί καταθέτουν το πόθεν έσχες τους με εξαίρεση τον κ. Κασσελάκη» και πως: «η Νέα Δημοκρατία το έχει επισημάνει αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ δεν επιθυμεί τοξικότητα

Η κ. Συρεγγέλα τόνισε, επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να υπάρχει τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο ενόψει ευρωεκλογών και πρόσθεσε: «περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει το βράδυ για το πόθεν έσχες του και τι απαντήσεις θα δώσει σχετικά με το σε ποιες εταιρείες συμμετέχει και πώς προέκυψε το δάνειο των 250.000 ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ».