Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026 θα παραχωρήσει συνέντευξη, θα μιλήσει στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και θα παραστεί στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Το πρωί, θα προβληθεί η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, με τους δημοσιογράφους Μάνο Νιφλή και Γιάννη Κολοκυθά.
Στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης αναθεώρησης διατάξεων του Συντάγματος, παρουσιάζοντας τις θέσεις της κυβέρνησης για τη συνταγματική μεταρρύθμιση.
Το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο
Στις 20:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στη δεξίωση για τον εορτασμό της 52ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την οποία θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στο Προεδρικό Μέγαρο.