Τις τελευταίες τάσεις και διαφαινόμενες εξελίξεις στην τηλεόραση, το video και τον χώρο των μετρήσεων θα παρουσιάσουν οι Daniel Knapp (Chief Economist,IAB Europe) και Stefano Cirillo, (Cluster Commercial Leader, Broadcasters & Publishers Southern Europe, Nielsen) στο πλαίσιο του TV & Video Conference που διοργανώνει η BOUSSIAS Events την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport. 

Ο Daniel Knapp -εκ των κορυφαίων αναλυτών και forecasters σε θέματα digital media & marketing- θα εστιάσει τόσο στην παραδοσιακή τηλεόραση, δηλαδή στην πιθανή εξέλιξη της δαπάνης και τις εξελισσόμενες προτιμήσεις των brands, όσο και στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ΟΤΤ περιβάλλον αλλά και στις καίριες αλλαγές στην αγορά του Digital Video. Παράλληλα, θα παρουσιάσει τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το οικοσύστημα του Addressable TV σε επίπεδο διαφημιστικής καινοτομίας και αποτελεσματικότητας αλλα και σε προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του value chain της επικοινωνίας. 

Ο Stefano Cirillo από την πλευρά του, θα μοιραστεί με το ελληνικό κοινό τα νεότερα σχετικά με τις μετρήσεις, εστιάζοντας στην επερχόμενη νέα γενιά μετρήσεων που θα καταγράφει -ανεξαρτήτως συσκευής- προφίλ κοινού/θεατή, τρόπους κατανάλωσης καθώς και κάλυψη/συχνότητα εμπορικών μηνυμάτων και αντίδραση σε αυτά. Παράλληλα, θα αναφερθεί σε εξελίξεις και καινοτομίες από τις επιμέρους αγορές (linear TV, digital video). 

Το TV & Video Conference τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα/ανώτερα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών που διαθέτουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο αποκλειστικά σε ψηφιακά μέσα, διαφημιζόμενους, ad / media agencies καθώς και συνεργάτες του κλάδου, όπως πάροχοι τεχνολογίας και μετρήσεων.