Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι – Τι θα συζητηθεί

by Achilles

Με βασικό στόχο να ακουστεί η φωνή των βουλευτών – και λιγότερο των υπουργών, καθώς δεν είναι προγραμματισμένο να απαντήσουν στα ζητήματα που θα θέσουν οι βουλευτές- συνεδριάζει σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στο Divani Caravel στο Καβούρι.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα υποδεχτεί τα μέλη του κόμματος με πιο χαλαρή διάθεση, με στόχο, όπως σημειώνει η Καθημερινή, την εμβάθυνση των σχέσεων κυβέρνησης – βουλευτών και αναμένεται μεταξύ άλλων να απευθύνει συστάσεις προς τους βουλευτές του να είναι πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους για το προσφυγικό.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τοποθετηθούν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ιωάννης Μπούγας, πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis.

Φιλοδοξία του Μεγάρου Μαξίμου είναι να υπάρξει μία ουσιαστική ενημέρωση των βουλευτών για τη βασική θεματολογία της επικαιρότητας.

Στο «τραπέζι» θα βρεθεί επίσης η προσπάθεια της κυβέρνησης να προσελκύσει επενδύσεις με πιο πρόσφατη την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίνα για την έκθεση China International Import Expo 2019.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα