Συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι στις πλατείες

by news

Για οργανωμένα πάρτι, από τα οποία κάτι έχουν να κερδίσουν αυτοί που τα υποκινούν, έκανε λόγο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθηναίων, μιλώντας για τα κορωνοπάρτι που εξελίσσονται σε πλατείες της Αττικής.

Ο ίδιος ζήτησε την προληπτική επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπούν οι συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με το MEGA, oι κάτοικοι κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση, αφού συγκεντρώνονται εκατοντάδες άτομα, τα οποία πολλές φορές παρεκτρέπονται. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί επεισόδια, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι πρόκειται για οργανωμένα πάρτι.

Ο κ. Αποστολόπουλος σημείωσε ότι ο κόσμος, έχοντας κουραστεί από τον εγκλεισμό, ψάχνει βαλβίδες αποσυμπίεσης. Ένας τρόπος εκτόνωσης θα μπορούσε να αποτελέσει το άνοιγμα της εστίασης «για να έχουμε αποσυμπίεση», τόνισε ο κ. Αποστολόπουλος.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σημείωσε ότι δεν είναι μόνο δουλειά της αστυνομίας να επιτηρεί και να παρεμβαίνει στα κορωνοπάρτι, αλλά θα πρέπει να γίνουν μαζικές κινήσεις από όλους.

«Καταλαβαίνω την αγανάκτηση», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης επισημαίνοντας ότι «η αστυνομία δεν είναι ανύπαρκτη, κάνει μια ήπια διαχείριση».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα