Τραβάνε τα μαλλιά τους στο κόμμα της άλλοτε ριζοσπαστικής αριστεράς με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάρα την τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται για διακοπές με το σύζυγό του στο πανάκριβο εξοχικό τους στις Σπέτσες, πετάχτηκε στην Ύδρα για ένα πολυτελές εφοπλιστικό πάρτι. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε ένα από τα πιο famous μαγαζιά της Υδρας, για να διασκεδάσει σε εφοπλιστικό πάρτι το τελευταίο προεκλογικό σαββατοκύριακο: Ήταν προσκεκλημένος της Λάρας Σταφυλοπάτη - ο πατέρας της Μάριος διευθύνει την Byzantine Maritime, με 11 πλοία ξηρού φορτίου - και του συζύγου της, Κώστα Σαραντόπουλου. Εκεί διασκέδασε στον «Όμιλο», ένα από τα πιο γνωστά club restaurants του νησιού, μαζί με τους VIP καλεσμένους της εφοπλιστικής οικογένειας Σταφυλοπάτη. Μάλιστα ο ίδιος έβγαζε φωτογραφίες και selfie μαζί με τον σύζυγό του και τους υψηλούς προσκεκλημένους της εφοπλιστικής οικογένειας. 

Στο δε ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση όχι μόνο διότι ο πρόεδρος τους κάνει διακοπές γεμάτο πολυτέλεια την τελευταία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές αλλά διότι τα ακριβά γούστα που βγάζει προς τα έξω δεν συνάδουν με τη φυσιογνωμία του κόμματος αλλά ούτε με το αφήγημα τους για τη φτώχεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί όσο περισσότερο μπορεί τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του, προφανώς για να σώσει ό,τι σώζεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος είναι εξαφανισμένα από τον προεκλογικό αγώνα, καθώς κανένας δεν θέλει να τρέξει για τον Στέφανο Κασσελάκη. Εφοπλιστική αριστερά. 

Ακολουθεί σχετική φωτογραφία, όπως τη δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:

kasselakis-deipno-xr.jpg