Την 6η ΥΠΕ επισκέφθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος όπου συναντήθηκε με τον διοικητή της, Γιάννη Καρβέλη, και συζήτησαν για τα μεγάλα θέματα της υγείας στον νομό Ηλείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το έργο που επιτελείται σε μια από τις μεγαλύτερες υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και ειδικότερα για τα ζητήματα της Ηλείας, με διάθεση πραγματοποίησης των απαραίτητων ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της περιοχής μας. Ήταν μια γόνιμη και πρωτίστως χρήσιμη συνεργασία με έναν άνθρωπο που αποτελεί πυλώνα στον χώρο της υγείας καθώς διαχειρίζεται, με αφοσίωση στον στόχο, τις δομές σε όλη τη δυτική ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο».

Ο κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι ο συντονισμός και η διαρκής παρέμβασή του διοικητή για την  εξεύρεση λύσεων τόσο στα προβλήματα του ιατρικού προσωπικού όσο και στον εξοπλισμό των νοσοκομείων είναι υποδειγματικός.

«Στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου, καθώς ως πρώην υπουργός Υγείας γνωρίζω πολύ καλά τον τομέα, αναζητήσαμε λύσεις και προοπτικές προκειμένου τα υγειονομικά ιδρύματα της Ηλείας να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών. Μιλήσαμε σχετικά με τις ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τις απαιτούμενες προσλήψεις και την εξέλιξη των προκηρύξεων για θέσεις ιατρών που αναμένονται» κατέληξε.