Συνάντηση με τη Χίλαρι Κλίντον είχε ο Κώστας Μπακογιάννης, στο περιθώριο της παρουσίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στη συνάντηση, ο Κώστας Μπακογιάννης συζήτησε με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις προκλήσεις της εποχής, όπως αυτή της τεχνητής νοημοσύνης. Στο επίκεντρο βρέθηκαν επίσης οι εξαιρετικές ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Μπακογιάννης προσκάλεσε τη Χίλαρη Κλίντον στην Αθήνα, κάιτ που η ίδια αποδέχθηκε.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

«Μεγαλη τιμή να συναντώ τη Hillary Clinton. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συγκυρία για την πολιτική παγκοσμίως, συζητήσαμε για τις νέες προκλήσεις, τις νέες προσδοκίες, τις νέες ανάγκες των πολιτών. Τις ματαιώσεις των νέων, τα εμπόδια των γυναικών, τις νέες ταχύτητες, την τεχνητή νοημοσύνη και φυσικά τις εξαιρετικές ελληνοαμερικανικές σχέσεις και την πολύ καλή εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ. Εννοείται πως δεν έχασα την ευκαιρία να την προσκαλέσω στην Αθήνα, κάτι που δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Την περιμένουμε».