Τα συγχαρητήριά του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Παρισιού, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στο "Χ".

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Στον πιο κρίσιμο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δικαίωσε τις προσδοκίες, πέτυχε το νταμπλ: χάλκινο μετάλλιο και ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Μπράβο στα κορίτσια, στο προπονητικό τιμ και στην Ομοσπονδία», αναφέρει ο κ. Βρούτσης.

Τη δική του χαρά εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσή πρόκριση, είμαστε στο Παρίσι! Άμυνα, η μητέρα της νίκης επί της Ιταλίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 7-6! Μπράβο κορίτσια, μπράβο Αλεξία! Το ελληνικό πόλο με full ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες!», γράφει στην ανάρτησή του ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μας κάνατε υπερήφανους

Στη μεγάλη επιτυχία που είχε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο Διαδίκτυο για τη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικρατώντας της Ιταλίας με 7-6:

«Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!».