Η ολιγοήμερη στρατιωτική θητεία του Στεφάνου Κασσελάκη μέσα στον Μάρτιο θα έχει όλες τις ανέσεις, καθώς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους φαντάρους, ο ίδιος εξασφάλισε θέση VIP στο στρατόπεδο. Έως τον Απρίλιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα αγωνιστεί με πάθος για να γίνει… πρωθυπουργός, όπως ο ίδιος λέει και ξαναλέει με μπόλικη αλαζονεία.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, θα ξεκινήσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία στις 13 Μαρτίου. Ο Μάρτιος θεωρείται ιδανικός μήνας διότι περιέχει τις αργίες της 25ης Μαρτίου και το τριήμερο των Απόκρεων, οπότε το πολιτικό ενδιαφέρον θα είναι μειωμένο ενώ πιθανόν να εξασφαλίσει και ειδική άδεια. Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κάνει στρατιωτική θητεία δίπλα στους κοινούς θνητούς, όπως όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας δηλαδή, αλλά έχει εξασφαλίσει μονόκλινο δωμάτιο με ατομική τουαλέτα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Σπάρτης, όπου και θα παρουσιαστεί. 

Το ΚΕΕΜ Σπάρτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα της χώρας και των Βαλκανίων, το οποίο είχε παύσει πριν έξι περίπου χρόνια να υποδέχεται νεοσύλλεκτους μαζί και με άλλα στρατόπεδα της Πελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο και η Καλαμάτα, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο πλέον επαναλειτουργεί και θα δεχθεί και τον Στέφανο Κασσελάκη για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όπου και θα περάσει την ολιγοήμερη θητεία του δίπλα στο Διοικητήριο σε VIP δωμάτιο. Από τον Απρίλιο θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αποδείξει ότι δεν είναι πρόεδρος υπό προθεσμία, όπως φάνηκε στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, με στόχο να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό στις ευρωεκλογές (έχει βάλει στόχο το... 17% των εθνικών εκλογών, παρά τη σκληρή πραγματικότητα των δημοσκοπήσεων) και εφόσον επιβιώσει μετά τις ευρωεκλογές, υπόσχεται ότι θα αλλάξει τα πάντα στο κόμμα από... Σεπτέμβριο.