Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, προσήλθε σήμερα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της εισαγγελέως προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο κ. Δημακόπουλος ανέφερε τόσο την κυρία Αδειλίνη όσο και τον κ. Οικονόμου για την πρόθεση του προέδρου του Ολυμπιακού να παραδώσει εγγράφως όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικό υπόμνημα, το περιεχόμενο του οποίου θα αξιολογηθεί από την κυρία Αδειλίνη η οποία θα καθορίσει και τις περαιτέρω ενέργειές της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλε τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;».