Μετά τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη https://tomanifesto.gr/marinakis-allo-ena-praxikopima-mpaltakoy/ και η ΠΑΕ Άρης μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη, τάχθηκε εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου και της ΕΠΟ για το θέμα της διαιτησίας στα πλέι οφ.

Ο Καρυπίδης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα των «κίτρινων», ζητά την παραίτησή του επικεφαλής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορώντας τον για μεθοδεύσεις και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Η δήλωση του Καρυπίδη:

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»