Ο κουκουλοφόρος μάρτυρας της σκευωρίας Novartis που έχει συλληφθεί για απάτες και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εξέδωσε ανακοίνωσή από τα… κρατηρήρια «βγάζοντας» την κουκούλα και εμφανιζόμενος ως… πολιτικά διωκώμενος.

Κινούμενος στη γραμμή… ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «παρακράτος της ΝΔ», για «στημένες κατηγορίες» και «ρεβανσιστική στοχοποίηση» βάλλοντας κατά του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του Αδώνιδος Γεωργιάδη, προκαλώντας έντονα ερωτήματα για τη στάση του δεδομένου ότι στη δικογραφία εμφανίζονται και διάλογοι με είχε με συνεργάτη του.

Ο Φιλήστωρ Δεστεμπασίδης στο… δελτίο Τύπου από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι: “Η τωρινή μου ποινική εμπλοκή είναι αποτέλεσμα της άθλιας και ρεβανσιστικής στοχοποίησής μου, από το 2018, από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα εξουσίας, που αποκαλύφθηκε το πολιτικό και προσωπικό τους ήθος κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis στην Ελλάδα. Αυτοί, ως πολιτική μαφία, με απειλούσαν δημόσια ότι «θα με γδάρουν» και «θα με κλείσουν φυλακή»”.

“«Ήγγικεν η ώρα!»” αναφέρει και προσθέτει πως “αφού οργάνωσαν όλους αυτούς του παρακρατικούς μηχανισμούς, καταλύοντας Νόμους, Θεσμούς και Σύνταγμα, επιστράτευσαν «κολλητούς», «παρατρεχάμενους» και «πρακτοράκια» για να με παγιδεύσουν σε μία δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να… εξιλεωθούν στην κοινή γνώμη, απαξιώνοντάς με, κλείνοντάς με φυλακή. Χωρίς στοιχεία, χωρίς έγκυρες διασταυρώσεις εταιρειών και διαδικασιών, παρά μόνο με εικασίες, ανακάλυψαν έγκλημα, δράστη και θύματα. Διεφθαρμένοι αστυνομικοί υπέδειξαν τηλεφωνικά (!) στους συναλλασσόμενους πελάτες μου ότι είναι δήθεν θύματα απάτης! Κάποιοι «τσίμπησαν», κάποιοι όχι.”

Και καταλήγει: “Με λίγα λόγια, η σύλληψή μου είναι έργο του παρακράτους της Νέας Δημοκρατίας. Γνωρίζω ότι ο δρόμος για τη δικαίωσή μου είναι μακρύς και δύσβατος. Δηλώνω, όμως, ότι ΔΕΝ φοβάμαι, ΔΕΝ εκβιάζομαι και ΔΕΝ θα αυτοκτονήσω, όπως επιθυμούν, αλλά θα προσφύγω στους Διεθνείς Οργανισμούς, καταγγέλλοντας όσα, ως αντίποινα, μεθοδεύτηκαν εις βάρος μου” ενώ απειλεί με… αποκαλύψεις.

Ενδεχομένως η αναφορά σε αποκαλύψεις που θα κάνει στη δικαιοσύνη να είναι ανάλογες με αυτές που έγιναν στην υπόθεση Novartis για 10 πολιτικά πρόσωπα που αθωώθηκαν..