Στα βήματα του ΓΑΠ ο ΣΥΡΙΖΑ: Λεφτά υπάρχουν

80

Εκτός τόπου και χρόνου οι σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα επενδύουν στον θάνατο για να πλήξουν την κυβέρνηση. Με κάθε τους προσπάθεια μέχρι σήμερα να έχει οδηγηθεί στο κενό, στρέφουν πλέον την κριτική τους στο υπουργείο Υγείας και την επίταξη των κλινικών.

Και τι λένε; Πως η κυβέρνηση όφειλε να έχει επιτάξει τις κλινικές (έτσι γενικά και αόριστα) από νωρίτερα, ίσως και από το πρώτο κύμα της άνοιξης. Γιατί το λένε όμως αυτό; Γιατί οι αφελείς θεωρούν πως η επίταξη είναι δωρεάν. Δεν αντιλαμβάνονται πως το κράτος στην κλινική που θα επιτάξει θα αποζημιώσουν για τα πάντα: κτίριο, εξοπλισμό, προσωπικό κτλ.

«Ως προς την αντιπολίτευση έχω ακούσει πολλές μεγαλοστομίες, εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είμαστε Σοβιετία εδώ, οριζόντια να επιτάσσουμε όλη τη χώρα. Όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Η επίταξη αποζημιώνεται παντού. Ας σταματήσουν να λένε άλλα αντί άλλων παραπληροφορώντας την ελληνική κοινωνία. Επιτάσσεις και αποζημιώνεις και τις κλινικές και το προσωπικό και αυτό κάνουμε» σχολίασε σχετικά ο Βασίλης Κικίλιας βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Αλλά για τους ΣΥΡΙΖΑίους λεφτά υπάρχουν. Και θα πρέπει να ξοδευτούν χωρίς σχέδιο, χωρίς αποτέλεσμα. Επειδή όμως η άγνοια δεν είναι δικαιολογία ας ανατρέψουν στην νομοθεσία (υπάρχει και νόμος του 2020 με προβλέψεις για περιπτώσεις επίταξης, αλήθεια δεν τον είδαν;) προτού επιστρέψουν στον στίβο της φθηνής πολιτικής.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr